Beveiligingscamera laten installeren in Flevoland.

Levering en professionele installatie van ultraHD en 4K camera’s in Flevoland, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s tegen een vriendelijke prijs & altijd in kleurbeeld. Waak over gebouwen, uw goederen en de veiligheid van personen.

beveiligingscamera laten installeren in Flevoland

Bescherm personen en uw eigendommen met ons camerasysteem.

In de hedendaagse Flevolandse samenleving worden we steeds vaker geconfronteerd met inbraak agressie en geweld, vooral in de retail en horecazaken neemt het aantal incidenten toe. Voorzorgsmaatregelen zijn daarom essentieel geworden. Steeds meer bedrijven in Flevoland installeren daarom beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Deze maatregelen zijn geen uitzondering meer, maar eerder een noodzaak geworden. Camerabeveiliging vergroot de pakkans van daders, voorkomt incidenten en biedt sluitend bewijsmateriaal.

beveiligingscamera met inbreker
Beveiligingscamera legt agressie in café vast

Vergroot de pakkans met een goed camerasysteem.

Onze bewakingscamera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw uw pand in Flevoland te bewaken.

Bescherm uw investering en waarborg de veiligheid van personen met ons betrouwbare beveiligingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw met installeren van beveiligingscamera’s binnen Flevoland.

Laat hoge kwaliteit camera’s installeren binnen Flevoland.

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij uw organisatie past tegen een eerlijke prijs. Het systeem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt, tegen een zeer lage aanschaf en installatieprijs. U krijgt van ons de hoogwaardige specificaties die u wenst. Vraag daarom vandaag nog de door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng daders duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Bekijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt u persoenen en objecten, optimaal bewaken.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegstaan gebied betreed.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag helder en kleurrijk objecten en personen in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 8MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hoog gevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail van daders, objecten en meer.
Beveiligingscamera full color Lelystad

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de SmartAPP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt in Flevoland toch ook een hoge kwaliteit camerasysteem?

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen u volledig door de installatie van uw camerasysteem binnen Flevoland te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels