Beveiligingscamera voor scholen.

Levering en professionele camera installatie van ultraHD en 4K camera’s voor scholen, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s tegen een vriendelijke prijs & altijd in kleurbeeld. Waak over gebouwen en de veiligheid van scholieren en leerkrachten.

Inzet tegen agressie: Bescherm leraren en leerlingen met ons camerasysteem.

Aggressie tegen leraren en leerlingen neemt de laatste jaren drastisch toe, vaak ontbreekt het aan sluitend bewijslast. Door de toenanme van het aantal leerlingen, zinn er niet genoeg medewekers om toezicht te houden in en rondom de school. Met een camerasysteem, wordt de toezicht anzienlijk vergroot, is er sneller vastlegging van bewijslast en daarnaast werken de aanwezigheid van camera’s afschrikkend. 

Agressie op school in beeld met camerabeveiliging
Vandaal in beeld op beveiligingscamera

Vandalisme: Vergroot de pakkans met een camerasysteem.

Niet alleen aggressie, maar ook vandalisme komt steeds vaker voor richting schoolgebouwen. Ingegooide ramen, inbraken en vernieling van eigendomen rondom schoolpleinen komen steeds vaker voor. Door het ontbreken van cameratoezicht is de pakkans nihil. Gemeentes willen alleen in extreme gevallen cameratoezicht plaatsen en laten het daarom veelal aan de scholen zelf over.

Bescherm uw school tegen vandalisme met ons geavanceerde camera beveiligingssysteem.

Neem het heft in eigenhand met hoge kwaliteit camera’s voor scholen.

Onze camera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw school en schoolplein te bewaken.

Ultra HD en 4K

Breng daders duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Belijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt daders op heterdaad betrappen.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegestaan gebied betreed.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag met heldere en kleurrijke camerabeelden uw school in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 8 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hoog gevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail van daders.

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de SmartAPP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook hoge kwaliteit camerasysteem voor uw school?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw school past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem ons helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen scholen volledig door de instalaltie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels