Camerabeveiliging voor bedrijven.

Levering en professionele installatie van ultraHD, 4K en 8K camerabeveiliging voor bedrijven,  magazijn, transport, distributieprocessen en warehouse, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s met scherpe details, altijd in kleurbeeld. Waak over gebouwen, uw goederen, distributieprocces en de veiligheid van medewerkers.

Bescherm uw bedrijf met ons camerabeveiliging systeem.

In een bedrijf zijn veelal waardevolle spullen aanwezig, die voor criminelen interessant kunnen zijn. Met een camerabeveiliging systeem, houdt u toezicht op uw bedrijf. Een beveiligingscamera systeem werkt preventief en vergroot de pakkans als personen een misstap begaan.

 

Camerabeveiliging in horecazaak<br />
Beveiligingscamera legt agressie in café vast

Vergroot de pakkans met een camerasysteem.

Onze camera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw winkel of bedrijfspand te bewaken.

Bescherm uw bedrijfsinvestering en waarborg de veiligheid van uw personeel met ons betrouwbare beveiligingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf veiliger te maken.

Personen

Intelligent beschermen en beheren van personeel en chauffeurs

Handelswaar

Het volgen van locaties en omstandigheden van goederen tijdens hun reis om verlies te verminderen

Voertuigen

Verbetering van de efficiëntie en veiligheid, van laden tot transport

Gebouw

Het verbeteren van de beveiliging op locatie en het optimaliseren van facilitaire activiteiten en beheer

Bestel hoge kwaliteit camera’s voor uw bedrijf.

Onze camaera’s zijn van hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten het bedrijf te plaatsen. Middels slimme intelligentie zijn de camera’s geschikt voor vele toepassingen die niet alleen de veiligheid waarborgen maar ook het werk kunnen vereenvoudigen. Persoon en voertuig detectie, waar is mijn pakket, gedragsbepaling en zonedetectie, zijn enkele voorbeelden. Vraag daarom vandaag nog de door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng personen en objecten duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Bekijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt uw bedrijf, optimaal bewaken.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken van het magazijn of warehouse, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegestaan gebied betreed, of juist dat ene pakketje beweegt.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag heldere en kleurrijke uw winkel in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 4 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hooggevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail binnen uw bedrijf.

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de SmartAPP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook hoge kwaliteit camerasysteem voor uw bedrijf?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw onderneming past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem ons helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen bedrijven volledig door de installatie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels