Beveiligingscamera voor supermarkt en andere detailhandel

Levering en professionele installatie van ultraHD en 4K camera’s voor supermarkten, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s tegen een vriendelijke prijs & altijd in kleurbeeld. Waak over uw goederen en de veiligheid van uw klanten.

Bescherm goederen en personen met ons camerasysteem.

Bescherm uw supermarkt tegen de toenemende dreiging van winkeldiefstal en agressie met ons geavanceerde camera beveiligingssysteem. In 2023 alleen al werden er meer dan 45.000 aangiftes van winkeldiefstal gedaan, een verontrustende stijging van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. Om de pakkans te vergroten en potentiële daders af te schrikken, is hoogwaardige beveiliging essentieel.

 

beveiligingscamera in supermarkt
beveiligingscamera voor supermarkt bij kassa

Vergroot de pakkans met een camerasysteem.

Onze camera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw supermarkt te bewaken.

Bescherm uw investering en waarborg de veiligheid van uw personeel en klanten met ons betrouwbare beveiligingscamera voor supermarkten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw supermarkt veiliger te maken.

Bestel hoge kwaliteit beveiligingscamera’s voor supermarkten.

U wilt de veiligehied van medewerkers, klanten en bescherming van uw goederen tegen diefstal? Dan bieden wij u een zeer gunstig pakket bewakingscamera’s, specifiek voor in supermarkten en andere retailbedrijfspanden, tegen een zeer lage aanschaf en installatieprijs. U krijgt van ons dzeer hoogwaardige specificaties, zodat u verzekerd bent van de beste beelden. Vraag daarom vandaag nog het door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng daders duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Belijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt daders op heterdaad betrappen.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken van de supermarkt, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegestaan gebied betreed.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag met heldere en kleurrijke camerabeelden uw supermarkt in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 4 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hoog gevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail van daders. Wilt u verzekerd zijn van nog scherpe beelden? Vraag dan om het Ultra High resolutie pakket. 

software camerabeveiliging voor supermarkten

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de APP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook een hoge kwaliteit camerasysteem voor uw supermarkt?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw supermarkt past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem onze helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen winkeliers volledig door de instalaltie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels