Beveiligingscamera voor café en overige horeca.

Levering en professionele installatie van ultraHD en 4K camera’s voor horecabedrijven, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s tegen een vriendelijke prijs & altijd in kleurbeeld. Waak over uw goederen en de veiligheid van de gasten in uw café.

Bescherm uw café en personen met ons camerasysteem.

In de hedendaagse samenleving worden ondernemers steeds vaker geconfronteerd met agressie en geweld, vooral in horecazaken. Het aantal incidenten neemt toe, waardoor voorzorgsmaatregelen essentieel zijn geworden. Veel cafés installeren daarom beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Deze maatregelen zijn geen uitzondering meer, maar eerder een noodzaak geworden. Camerabeveiliging vergroot de pakkans van daders, voorkomt incidenten en biedt sluitend bewijsmateriaal.

 

Camerabeveiliging in horecazaak<br />
Beveiligingscamera legt agressie in café vast

Vergroot de pakkans bij agressie met een camerasysteem.

Onze bewakingscamera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw uw café te bewaken.

Bescherm uw investering en waarborg de veiligheid van uw personeel en gasten met ons betrouwbare beveiligingscamerasysteem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw café veiliger te maken.

Bestel hoge kwaliteit beveiligingscamera’s voor cafés.

In de meeste winkelstraten en horecapleinen is het zonder toestemming niet toegestaan om camera’s buiten het pand te plaatsen. Daarom bieden wij een zeer gunstig pakket bewakingscamera’s, specifiek voor in horecapanden, tegen een zeer lage aanschaf en installatieprijs. U krijgt van ons dezelfde hoogwaardige specificaties. Vraag daarom vandaag nog de door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng daders duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Bekijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt uw horecabedrijf, optimaal bewaken.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken van uw horecazaak, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegstaan gebied betreed.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag met heldere en kleurrijke beelden uw café in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 4 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hooggevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail van daders.

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden van uw café overal met de APP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook hoge kwaliteit camerasysteem voor uw horecabedrijf?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw onderneming past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem onze helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen horecabedrijven volledig door de installatie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels