Camerabeveiliging voor winkels.

Levering en professionele installatie van ultraHD en 4K camerabeveiligiging voor winkels. Krachtige businesslijn beveiligingscamera’s tegen een vriendelijke prijs & altijd in kleurbeeld. Waak over uw goederen en de veiligheid van uw klanten.

Bescherm goederen en personen met ons camerasysteem.

Bescherm uw winkel tegen de toenemende dreiging van winkeldiefstal en overvallen met ons geavanceerde camerabeveiligingssysteem. In 2023 alleen al werden er meer dan 45.000 aangiftes van winkeldiefstal gedaan, een verontrustende stijging van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. Om de pakkans te vergroten en potentiële daders af te schrikken, is hoogwaardige beveiliging essentieel.

 

Vergroot de pakkans met een camerasysteem.

Onze camera’s leveren ongeëvenaarde beeldkwaliteit, waardoor u verdachten duidelijk kunt identificeren en bewijsmateriaal kunt verzamelen voor rechtshandhaving. Met de mogelijkheid om het beeld sterk in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, bieden wij u de tools die nodig zijn om elke hoek van uw winkel te bewaken.

Bescherm uw investering en waarborg de veiligheid van uw personeel en klanten met ons betrouwbare beveiligingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw winkel veiliger te maken.

Bestel hoge kwaliteit camera’s voor winkels.

In de meeste winkelstraten is het niet toegestaan om camera’s buiten het winkelpand te plaatsen. Daarom bieden wij een zeer gunstig pakket bewakingscamera’s, specifiek voor winkels, tegen een zeer lage aanschaf en installatieprijs. U krijgt van ons dezelfde hoogwaardige specificaties. Vraag daarom vandaag nog de door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng daders duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Belijk de camera beelden van uw winkel waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt u daders op heterdaad betrappen.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken van de winkel, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging in de winkel detecteert of wannner iemand een niet toegestaan gebied betreed.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag met heldere en kleurrijke camerabeelden uw winkel in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 4 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hoog gevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail van daders.

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de SmartAPP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook hoge kwaliteit camerabeveiliging voor uw winkel?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw winkel past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem onze helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen winkeliers volledig door de instalaltie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels