Camerabeveiliging voor magazijn.

Levering en professionele installatie van ultraHD, 4K en 8K camerabeveiliging voor magazijn, transport, distributieprocessen en warehouse, krachtige businesslijn beveiligingscamera’s met scherpe details, altijd in kleurbeeld. Waak over uw goederen, distributieprocces en de veiligheid van medewerkers.

Bescherm goederen en personen met ons camerabeveiliging systeem.

In een magazijn of een warehouse liggen veelal waardevolle producten. Met een camerabeveiliging systeem, houdt u toezicht op de goederen in uw magazijn. Een beveiligingscamera systeem werkt preventief en vergroot de pakkans als personen een misstap begaan.

 

Camerabeveiliging in horecazaak<br />
Beveiligingscamera legt agressie in café vast

Volg een pakket of pallet met een camerasysteem.

Een pakket of pallet zoek? Is hij wel met de vracht meegegaan? Het is snel terug te zoeken met Ai. De slimme inteligentie van Ai in camera’s kunnen paketten of pallets volgen, zodat ze binnen uw magazijn snel traceerbaar zijn.

Personen

Intelligent beschermen en beheren van personeel en chauffeurs

Handelswaar

Het volgen van locaties en omstandigheden van goederen tijdens hun reis om verlies te verminderen

Voertuigen

Verbetering van de efficiëntie en veiligheid, van laden tot transport

Gebouw

Het verbeteren van de beveiliging op locatie en het optimaliseren van facilitaire activiteiten en beheer

Bestel hoge kwaliteit camera’s voor uw magazijn.

Onze camera’s zijn van hoge kwaliteit en zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Middels slimme intelligentie zijn de camera’s geschikt voor vele toepassingen die niet alleen de veiligheid waarborgen maar ook het werk kunnen vereenvoudigen. Persoon en voertuig detectie, waar is mijn pakket, gedragsbepaling en zonedetectie, zijn enkele voorbeelden. Vraag daarom vandaag nog de door u gewenste camerapakket aan.

Ultra HD en 4K

Breng personen en objecten duidelijk in beeld door de zeer hoge resolutie van de camera, meer dan genoeg pixels om enkele van de meest discrete details op te vangen.

Remote monitoring

Bekijk de camera beelden waar u ook bent met de app voor samrtphone en PC. Zo kunt uw bedrijf, optimaal bewaken.

Full Color

Elk moment van de dag volledige kleurdetails, zelfs in de meest donkere hoeken van het magazijn of warehouse, via een zeer gevoelige sensor en meegeleverde spotlight-LED’s.

Slimme detectie

Ontvang direct meldingen wanneer uw camera beweging detecteert of iemand een niet toegestaan gebied betreed, of juist dat ene pakketje beweegt.

Duidelijkheid en kleuren, in één

Houd 24 uur per dag heldere en kleurrijke uw magazijn in de gaten, zelfs in het pikkedonker. De Full-Color camera biedt maximale resoluties van 4 MP en zorgt voor kleurrijke monitoring met zijn lens met groot diafragma, hooggevoelige sensor en extra verlichting. U mist geen enkel detail binnen uw warehouse of magazijn.

Realtime liveweergave

Bekijk live camerabeelden overal met de SmartAPP voor smartphone en tablets.

Remote afspelen

Bekijk opgenomen camerabeelden direct op de smartphone of tablet.

Opnameschema

Beheer opnameschema’s. plan wanneer camerabeelden opgenomen moeten worden.

2 weg audio.

Spreek en luister via de APP met/naar de persoon zichtbaar in het camerabeeld.

U wilt toch ook hoge kwaliteit camerasysteem voor uw magazijn of warehouse?

Wij beloven u dat u het camerasysteem krijgt dat het beste bij in uw onderneming past tegen een zeer concurrerende prijs. Het camerasysteem zal door ons volledig worden geïnstalleerd en geconfigureerd zoals u dat wilt. Heeft u na oplevering nog vragen? Geen probleem onze helpdesk staat voor u klaar om u persoonlijk te helpen.  

24/7 Full color Security

Inclusief installatie

Slimme beweging detectie

Hoge Kwaliteit lage prijs

Maatwerk mogelijk

Professionele all-inclusive installatie

Wij ontzorgen bedrijven volledig door de installatie van uw camerasysteem te verzorgen. Onze installatie is inclusief benodigde kabels en montagebeugels.

Inclusief

Professionele installatie

Inclusief

Benodigde bekabeling

Inclusief

Montagebeugels